Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is een must.
Er zal een verantwoordelijke aanwezig zijn voor het hele project. Het is zijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het project naar je volledige tevredenheid tevredenheid wordt voltooid. Verder wordt alles verfijnd tot et kleinste detail afgewerkt door echte vakmensen tot jij jouw droomwoning volledig voor je ziet. 
BUYSE PAINTINGS BVBA SCHILDER OUDENAARDE
1BUYSE PAINTIGNS STUCCO MARROCAN PLASTER LIME

Netheid

Allereerst worden alle meubels en vloeren in de gebieden waar we werken net afgedekt. Team Buyse zal ook alle stof en puin van de bouwplaats opruimen voordat ze vertrekken voor een zeer net resultaat! Voor het Buyse Paintings Team is er maar 1 soort werf, en dat is een propere werf.

Garantie

Je kan erop vertrouwen dat jij volledig achter de gedane werken staat.
Onze garantie is eenvoudig, als er een probleem is, lossen we het op.
 
buyse paintings meer dan kleur schilder oost vlaanderen
BUYSEPAINTINGS BVBA 2019 SCHILDERWERK 2020

Engagement

De klok stopt nooit met tikken, alsook zo de customer-service van dit bedrijf!
Team Buyse wordt niet alleen voortdurend bijgeschoold in nieuwe materialen en technieken, maar stoppen nooit alvorens iets perfect en net is afgewerkt.

Buyse Paintings voorziet altijd het uitvoerende team van de hoogst- kwalitatieve producten en hulpmiddelen om te zorgen dat alles hoogwaardig en veilig wordt uitgevoerd en afgewerkt.

Vertrouwen

Buyse Paintings werkt op basis van een grote transparantie en diep vertrouwen.
Wanneer iemand in uw woonst renovatiewerken uitvoert, moet je deze kunnen vertrouwen.
Naar de klant toe staat dan ook bij Buyse zelf de deur altijd open1
Alles wordt eraan gedaan om te zorgen dat alles naar je wens verloopt. Indien dit niet het geval is, wordt dit onze hoogste prioriteit en zal ervoor gezorgd worden dat dit aan spoedtempo wordt opgelost.
 
buyse paintings vertrouwen trust schilder opudenaarde

        7 GENERATIES PURE PASSIE

7 GENERATIES PURE PASSIE


De familie Buyse maakt reeds zeven generaties lang van haar passie haar beroep:

Sinds 1835 was de familie Buyse actief in schilder- en renovatiewerken en werkte de familie op originele wijze met kleuren en verfstijlen regio Oudenaarde. Ondertussen groeide Buyse Paintings tot meer dan enkel je regionale partner voor de aankleding en decoratie van jouw woning:

Buyse Paintings BVBA levert advies op maat en werkt volledig in lijn met jouw verwachtingen en binnen het vooropgestelde budget. Waar nodig plannen wij je project van prille voorbereiding tot een uitgewerkte en super verfijnde afwerking. Door open communicatie te hanteren en aandachtig te luisteren naar wensen en dromen,
tovert Buyse Paintings een huis, in je persoonlijke droom-thuis.
Foto onder:Zaakvoerder Danny Buyse’s vader.

Flexibiliteit

Bij het bevestigen of maken van jouw afspraak zorgen wij dat we afspreken op een tijdstip dat je agenda perfect uitkomt.

buyse paintings plant indoor schilder
buyse paintigns bvba 20189 schilder

Duidelijkheid

Een gedetailleerd voorstel wordt voor je uitgewerkt. Met al je wensen hier verfijnd in opgenomen, zo weet je precies waarvoor je betaalt:

Communicatie

Buyse Paintings is altijd bereikbaar en staat op een transparante manier voor jouw klaar.
Er wordt gedetailleerd over jouw ideeën, plannen en mogelijkheden gegaan en alles wordt aangepast naar jouw persoonlijke mogelijkheden en planning.
buyse interior communicate schilder oudneaarde
buyse paintings order netheid schilder oudenaarde

Voorbereiding

Bij Buyse Paintings begint een goede verfbeurt met een grondige en goede voorbereiding. Of dit nu gaat over het verplaatsen van meubels, het patchen van een gipsplaat, of het schrapen / schuren van buitenvensters, het team zal iedere oppervlakte zorgvuldig voorbereiden voordat er verf wordt op aangebracht.

Comfort

Team Buyse werkt zoals jij het wil. Alle werken worden volgens jouw persoonlijke agenda uitgevoerd en aangepast. Indien er meerdere kamers geschilderd worden, werken wij maar in enkele kamers tegelijk. Daardoor hoef je jouw geen zorgen te maken bijvoorbeeld enkele dagen geen toegang te hebben tot een bepaald gebied.
1COMFORT BUYSE PAINTINGS BVBA schilderwerk schilders schilderen oudenaarde oost vlaanderen é

PARTNERS

HET TEAM

Team Buyse stelt steeds alles in het werk om je persoonlijke verwachtingen in te lossen. Elke medewerker komt steeds de gemaakte afspraken na en ijvert voor een kwalitatieve afwerking.
Met de grootste zorg worden de werkzaamheden uitgevoerd tot jouw ultiem resultaat is bereikt.
Team Buyse is trots op iedere realisatie.

Ieder project wordt verder van A tot Z opgevolgd door Danny Buyse.
Hij stelt je vrijblijvende offerte op en volgt jouw werkzaamheden op tot deze volledig klaar zijn. Ook voor divers advies en opmerkingen kan je steeds bij hem terecht.

BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren