BUITENAFWERKING

GEVEL SCHILDEREN
De gevel van jouw woning of bedrijfspand in een nieuwe lik verf?
Buyse geeft iedere woning een moderne, frisse look én zorgt voor een kwalitatief, zéér langdurig en esthetisch resultaat waar jij jarenlang van geniet.

https://buysepaintings.be/wp-content/uploads/2022/10/b.jpg
Buyse Paintings schilder centrum Gent stralend wit nieuwe dokken

BINNENSCHILDERWERK

INTERIEUR SCHILDEREN
Buyse Paintings is het schildersbedrijf gespecialiseerd in binnenschilderwerk in zowel nieuwe als gerenoveerde woningen. Werd je huis reeds geschilderd maar merk je scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring op? Dan snakt je huis gewoon naar een nieuwe verflaag: Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat.

KLEURADVIES

KLEURADVIES

Kleur is zo belangrijk. Je kan er jouw ruimten visueel mee vergroten en sfeer creëren.
Een inrichting en interieur staat of valt bij een correcte kleurencombinatie.
Buyse adviseert je over hoe jij juiste kleuren kan combineren en het ruimtelijke effect van jouw woonst optimaliseren.

BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren
Buyse Paintings 3.5 kalk en leem

KALK & TADELAKT

KALKVERVEN
Kalkverven zijn 100% natuurlijke bouwmaterialen met een uitermate fijne afwerking, zowel voor binnen als voor buiten. Bovendien garanderen deze materialen een optimale vocht- en warmte-regulatie binnen jouw woning. Meer weten? Vraag jouw vrijblijvende offerte

KALEIEN

KALEIEN

Kaleien geeft een traditionele rust, karakter en sfeer aan een woning.  Zoek je een traditioneel materiaal voor een moderne, landelijke stijl? Zoek niet verder, kalei beschermt jouw gevel bovendien tegen allerlei weersomstandigheden. Kaleien is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en houdt je gevel damp-open!

schilder-kleuradvies5 Garagedeur herlakken kaleien schilder oudenaarde

CREATIVE WALL COVERING

BEHANGEN / FOTOMUREN
Buyse is het schildersbedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen van alle soorten en vormen behang tot een echte fotomuur: De image wall is een leuke blikvanger, zowel in een huiselijke setting als in een ‘office’ context. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verder doet Buyse natuurlijk ook alle vlies- en behangwerken.

SCHILDER
GEZOCHT

 

JOUW OFFERTE ►