BUITENAFWERKING

BUITENAFWERKING
De buitenkant van jouw woning of bedrijfspand in het nieuw?
Wij geven je woning of bedrijfspand een moderne, frisse look en zorgen voor een kwalitatief, zéér langdurig en esthetisch resultaat waar jij jarenlang zonder zorgen van geniet.

mooi geschilderde gang kaleien schilder oudenaarde buyse

BINNENSCHILDERWERK

BINNENSCHILDERWERK
Buyse Paintings is gespecialiseerd in binnenschilderwerk in zowel nieuwe als gerenoveerde woningen. Werd je huis reeds geschilderd maar merk je scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring op? Dan snakt je huis gewoon naar een nieuwe verflaag: Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat.

KLEURADVIES

KLEURADVIES

Een inrichting en interieur staat of valt bij een correcte kleurencombinatie.

Kleur is zo belangrijk. Je kan er jouw ruimten visueel mee vergroten en sfeer creëren.
Buyse adviseert je graag over hoe jij de juiste kleuren kan combineren en het ruimtelijke effect van jouw woonst te optimaliseren, door middel van de juiste, verfijnde kleurencombinaties.

BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren
Buyse Paintings 3.5 kalk en leem

KALK & TADELAKT

KALKVERVEN
Kalkverven zijn 100% natuurlijke bouwmaterialen en uitermate geschikt voor afwerkingen, zowel voor binnen als voor buiten. Bovendien garanderen deze materialen een optimale vocht-regulatie en warmte regulatie binnen jouw woning. Meer weten? Wij geven je graag advies.

KALEIEN

KALEIEN

Kaleien creërt rust, karakter en sfeer. Op zoek naar een natuurlijk, traditioneel materiaal voor een moderne, landelijke stijl? Zoek niet verder, kalei beschermt jouw gevel bovendien tegen allerlei weersomstandigheden. Kaleien is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en houdt je gevel damp-open.

schilder-kleuradvies5 Garagedeur herlakken kaleien schilder oudenaarde

CREATIVE WALL COVERING

BEHANGEN / FOTOMUREN 
Buyse Paintings specialiseert in het plaatsen van alle soorten en vormen behang tot een echte fotomuur: De image wall, of ook wel fotomuur, is een leuke blikvanger, zowel in een huiselijke setting als in bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verder kan je ons natuurlijk ook vragen voor de standaard vlies- en behangwerken.

DE
HAARFIJNE
BROCHURE?

KLIK HIER