BUITENAFWERKING

Wil je de buitenkant van jouw woning schilderen? Wij geven je woning of bedrijfspand een nieuwe, frisse look en zorgen voor een kwalitatief, langdurig en esthetisch resultaat waar jij jarenlang van geniet zonder zorgen.

mooi geschilderde gang kaleien schilder oudenaarde buyse

BINNENSCHILDERWERK

Buyse Paintings is gespecialiseerd in binnenschilderwerk in zowel nieuwe als gerenoveerde woningen. Werd je huis al geschilderd, maar merk je scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring op? Dan snakt je huis gewoon naar een nieuwe verflaag.

KLEURADVIES

Een inrichting en interieur kan staan of vallen door  kleurencombinaties.
Dit maakt kleur zo belangrijk! Je kan er jouw ruimtes visueel mee vergroten en sfeer creëren. Buyse Paintings adviseert je graag over hoe jij de juiste kleuren kan combineren en het ruimtelijke effect dat je kan bereiken met de juiste, verfijnde kleurencombinaties.

BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren
Buyse Paintings 3.5 kalk en leem

KALK & TADELAKT

Leem en tadelakt zijn 100% natuurlijke bouwmaterialen en uitermate geschikt voor afwerkingen, zowel binnen als buiten. Bovendien reguleren deze materialen het vocht en de warmte in uw woning. Meer weten? Wij geven je graag advies.

KALEIEN

Geef een gevel een ander uitzicht én karakter door deze te kaleien. Zo beschermt je jouw gevel bovendien tegen allerlei weersomstandigheden. Kaleien is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en houdt je gevel dampopen.

schilder-kleuradvies5 Garagedeur herlakken kaleien schilder oudenaarde

CREATIVE WALL COVERING

Een image wall, of ook wel fotomuur, is een leuke blikvanger, zowel in een huiselijke setting als in bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Buyse Paintings geeft je graag professioneel advies en garandeert een piekfijne afwerking. Verder kan je ons natuurlijk ook vragen voor de standaard vlies- en behangwerken.

CREËER JOUW THUIS, BEKIJK DE BROCHURE

KLIK HIER