EEN WARME WINTERKLEUR IN HUIS?  

ZOEK JIJ OOK WAT WINTERWARMTE?

Het werd reeds meerdere keren in verschillende branches bewezen wat voor impact kleur kan hebben op ons leven. Van enkele basis-psychologische linken zoals bijvoorbeeld dat het menselijk brein het kleur blauw met vertrouwen link en het kleur rood met warmte. In deze blog geven we jouw een mooi inzicht op de simpele impact van kleuren voor jouw warme winter-omgeving, binnenshuis.

In het najaar worden de dagen in west-europa kouder korter, en grijzer. Zo associeren we onbewust deze periode van het jaar met het kleurloze, en geven we er zelf kleur aan: Denk aan kerstmis, sinterklaas en het prachtige kleurrijke vuurwerk bij het nieuwe jaar. 
Verder kunnen we ook constateren dat mensen in de winter zelf meer neutrale, grijs en bruine kleuren gaan dragen, en alsook naar een grauwere interieur-keuze  neigen.

Hier een aantal tips en trends voor jouw kleurkeuze voor in de woonkamer tijdens de winter van 2019-2020. Laten we dat deze herfst en winter gewoon eens anders doen:
Van alle tinten paars tot een verleidelijk geneutraliseerd donkergroen . Van wijnrood tot het complementaire groen van een avocado tot fijne tinten beige. 

EEN DENK OEFENING IN WINTERKLEUR:

Denk aan een woonkamer, een grotendeels lege woonkamer. Mid-winter. verse sneeuw  op de vensterbanken reflecteert al schitterend de vonken van het haardvuur.  Stel je dat warme haardvuur voor. Met jezelf, zittend in een klassieke schommelstoel.
Ergens in de kamer een mooi versierde kerstboom. En houdt vast aan deze gedachte.

Beeld je nu een minimalistisch en een modern, wit en strak interieur rondom deze enscenering. Achteraan in de ruimte is er een kalme witte muur:

WELKE KLEUR KRIJGT DEZE MUUR?

Of je nou graag een statement maakt in knallend paars of juist de subtiliteit zoekt in lila: deze herfst en winter mag het allemaal. Graag zelfs. En het liefst tegelijk gedragen. Neem bijvoorbeeld het klassieke groen gebruikt op bijgevoegde foto, en wat een warmte deze kleur vormt binnen deze de ruimte.
Een accentmuur kan jouw ruimte opentrekken, neutraliseren of gewoon heel mooi accentueren, de keuze is aan jouw!

BUYSE – 7 GENERATIES PASSIE VOOR KLEUR

De familie Buyse heeft reeds 7 generaties ervaring in het inrichten van jouw interieur.
Binnen hun ervaring is jouw accentmuur dus een `piece of cake`
Buyse os altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren, geproduceerd door de beste verfproducenten in Europa. Van het Belgische `Boss Paints` tot het Britse `Farrow & Ball“. Buyse Paintings heeft meer dan een passie voor kleur, het leeft samen met kleur, en evolueert samen met de verfindustrie, voor jouw optimaal verfresultaat. 

Een schilder die de lat zeer hoog legt qua afwerking, en net dat beetje meer kennis heeft?

Vraag hier jouw kleuradvies aan!

Meer info? 

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR