BUITENAFWERKING

INTERIEUR SCHILDEREN
Buyse Paintings is het schildersbedrijf gespecialiseerd in binnenschilderwerk in zowel nieuwe als gerenoveerde woningen. Werd je huis reeds geschilderd maar merk je scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring op? Dan snakt je huis gewoon naar een nieuwe verflaag: Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat.

Buyse Paintings schilder centrum Gent stralend wit nieuwe dokken
buyse paintings kaleien

BINNENSCHILDERWERK

GEVEL SCHILDEREN
De gevel van jouw woning of bedrijfspand in een nieuwe lik verf?
Buyse geeft iedere woning een moderne, frisse look én zorgt voor een kwalitatief, zéér langdurig en esthetisch resultaat waar jij jarenlang van geniet.

KALEIEN

KALKVERVEN
Traditioneel Oost-Vlaams:
Kalkverven zijn 100% natuurlijke bouwmaterialen met een uitermate fijne afwerking, zowel voor binnen als voor buiten. Bovendien garanderen deze materialen een optimale vocht- en warmte-regulatie binnen jouw woning. Meer weten? Vraag jouw vrijblijvende offerte

Buyse Paintings 3.5 kalk en leem

CREATIVE WALL COVERING

BEHANGEN & FOTOMUREN
Buyse is het schildersbedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen van alle soorten en vormen behang tot een echte fotomuur te Gent: De image wall is een leuke blikvanger, zowel in een huiselijke setting als in een ‘office’ context. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verder doet Buyse natuurlijk ook alle vlies- en behangwerken.