Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

SCHILDERWERKENDEINZE

Volderstraat 6 Oeselgem

BUYSE PAINTINGS BVBA

DEINZE

Volderstraat 6
8720 Oeselgem

info@buysepaintings.be

0475/89 83 35

9:00 - 17:00

JOUW OFFERTE OP MAAT?

Een renovatie in het vooruitzicht? Wens je graag advies of een vrijblijvende offerte? Vul dit contactformulier in en bezorg ons jouw informatie over de eventuele werkzaamheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Buyse Paintings 3.4 schilderwerken

  BINNENSCHILDERWERK

  Zoek je een schilder regio Deinze? Buyse Paintings is gespecialiseerd in binnenschilderwerk in zowel nieuwe als gerenoveerde woningen. Werd je huis al geschilderd, maar merk je scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring op? Dan snakt je huis gewoon naar een nieuwe verflaag.

  KLEURADVIES

  Een inrichting en interieur kan staan of vallen door  kleurencombinaties.
  Dit maakt kleur zo belangrijk! Je kan er jouw ruimtes visueel mee vergroten en sfeer creëren. Buyse Paintings adviseert je graag over hoe jij de juiste kleuren kan combineren en het ruimtelijke effect dat je kan bereiken met de juiste, verfijnde kleurencombinaties.

  kleuradvies 3.3 Buyse Paintings
  Buyse Paintings 3.5 kalk en leem

  KALK & TADELAKT

  Leem en tadelakt zijn 100% natuurlijke bouwmaterialen en uitermate geschikt voor afwerkingen, zowel binnen als buiten. Bovendien reguleren deze materialen het vocht en de warmte in uw woning. Meer weten? Wij geven je graag advies.

  KALEIEN

  Geef een gevel een ander uitzicht én karakter door deze te kaleien. Zo beschermt je jouw gevel bovendien tegen allerlei weersomstandigheden. Kaleien is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en houdt je gevel dampopen.

  BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

  CREATIVE WALL COVERING

  Een image wall, of ook wel fotomuur, is een leuke blikvanger, zowel in een huiselijke setting als in bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Buyse Paintings geeft je graag professioneel advies en garandeert een piekfijne afwerking. Verder kan je ons natuurlijk ook vragen voor de standaard vlies- en behangwerken.

  BUITENAFWERKING

  Wil je de buitenkant van jouw woning schilderen? Wij geven je woning of bedrijfspand een nieuwe, frisse look en zorgen voor een kwalitatief, langdurig en esthetisch resultaat waar jij jarenlang van geniet zonder zorgen.

  Buyse Paintings 3.7 buitenwerken

  Lees hier onze brochure