STRALEND WIT: NIEUWE DOKKEN GENT

 

GOEDE AFWERKING - GOEDE VOORBEREIDING:

 

VOORBEREIDING
Nieuwe appartementsgebouwen hebben grote moderne glaspartijen.
Hierdoor worden de muren op natuurlijke wijze mooi uitgelicht. Om dergelijke moderne architectuur af te werken is een strak verfsysteem verreist.
Een mooi uitgewerkt resultaat zal een woning volledig tot haar recht laten komen. Vraag dit maar na bij jouw architect! Nu , hoe wordt zo een resultaat behaald? Hieronder een kort overzicht

VAKKENNIS EN NETHEID

 

Optimale renovatie resultaten? Die krijg je door een grondige en goed uitgevoerde voorbereiding.

  • Schoonmaken (stofvrij) ruimte
  • Afplakken niet te schilderen delen en potentieel meubilair
  • Opspuiten raamwerk, deurlijsten en plinten: ter voorbereiding voor verdere uitlijning

 

Schilderen vergt niet alleen een nette en vakkundige hand. Schilderen vraagt technische kennis en grondige voorbereiding. Dit resultaat krijg je alleen na alles in detail op te schuren alvorens een hechtings-primer aan te brengen. Deze is de eerste van een standaard 3 lagen verfsysteem.

Een grondige voorberideing garandeerd een mooie afwerking binnen een kortere tijdspanne.
Hierdoor kan het schilderen zelf vlotter en kwalitatiever gebeuren.
De netheid is evenals een must als je met verven werkt. Overzichtelijk en organisatorisch tewerk gaan is een absoluut focuspunt tijdens een renovatie.

FIJNE AFWERKING
Het effectieve schilderwerk gebeurd voornamelijk met acrylverven en kalkverven.
Deze verfsystemen worden in verschillende lagen aangebracht.
Verder kunnen er ook te vernissen onderdelen zijn zoals vloeren (beton, parket), metalen ramen die gelakt moeten worden en bijvoorbeeld meubilair.
Ook de specialisatietechnieken zoals watervaste stuc plaatsen wordt volgens deze zelfde principes uitgevoerd: voorbereiding, netheid, afwerking in een stuc of verfsysteem van verschillende lagen.

Waarom verschillende lagen? Kleurdiepte en kwalitatieve afwerking (krasvastheid) worden bereikt  door deze gelaagdheid van de verfstructuur. Verder is de kwaliteit van de verf die door de schilder wordt aangebracht ook zeer belangrijk: De hechting en soort bindmiddel zullen de hechting optimaliseren. Een goede pigmentatie zal een grotere dekkracht en kleurdiepte geven.

 

Bind al deze factoren samen en combineer ze met een goede vakman en je krijgt het gewenste resultaat:
Stralen wit.


STRALEND
WIT
?

JOUW OFFERTE ►