DE MODERNE LANDELIJKE STIJL

BRENG DE NATUUR IN HUIS

 

Woon je in een prachtige natuurlijke omgeving, dan heeft dit vanzelfsprekend een impact op jouw woonst. Breng een natuurlijke accentmuur in jouw modern interieur, of een kamerplant.
Teveel is natuurlijk ook niet goed, dan zit je gewoon met een binnentuin.

De traditionele landelijke stijl ontstond uit basis noodzakelijkheden en architecturale vanzelfsprekendheden. Een noodzaak die leidde tot een oorzaak. 

Zo werd bijvoorbeeld pas na geringe tijd een overbruggende steunbalk bloot gelaten,
omdat men duidelijk de esthetiek ervan had (her)ontdekt. Het idee van kaleien, ontstond door het praktisch aspect van zekere middelen in landelijk gelegen leefplaatsen.

IN DETAIL : DE AFWERKING

 

Het detail ligt in de afwerking, niet in de accessoires. Een traditionele hoeve of landelijk gelegen woning mag zeker een modern contemporain gegeven hebben. Een nieuwe koperafwering of een strakke mat zwarte raampartij. Los hiervan kijk je natuurlijk naar een gepersonaliseerde stijl door middel van jouw eigen interieur keuzen: Een lounge-zetel of bureaulamp, accentuerende gordijnen of beddenlakens, een stijlvolle salontafel of tv meubel. Maar dit is wat wij bij Buyse een mediocer resutlaat noemen: Minimalisme, frisheid, een open hedendaagse attitude, begint net ietsje anders:

ACCENTUEREN: HOE MOET HET WEL

buyse paintings realisatie schilders oudenaarde 2

Denk bij het binnenkomen van de ruimte alle interieur weg, dan denk je alle kleurenpatronen weg.
Kijk nu verder, dieper in de ruimte, naar de naad van de muren, de uitlijning van het karakter van de woning op zich. De fijnheid van de  hoeken van de ramen, en vensterbank, indien deze elementen, worden afgewerkt met een hoge kwaliteitsgraad, evenals de plinten en andere aanwezige elementen in de woning, heb je de ideale ‘ondergrond’ basis structuur voor het inrichten en finaliseren van jouw woonst tot een super strak resultaat.

Met andere woorden, het zit hem dus in de voorbereiding, want een lamp kopen kan iedereen, een huis haarfijn afwerken niet.
Stel jezelf de vraag over jouw eigen woning: Is dit afgewerkt? Kan dit beter? En meestal is het antwoord, 99,9 keren een absolute, resolute ‘JA’. 

BUYSE – 7 GENERATIES PASSIE VOOR KLEUR

De hogere afwerkingsgraad gehanteerd door het familiebedrijf Buyse Paintings, is zeker niet vanzelfsprekend: Buyse bekijkt jouw woning als een blanco canvas, dat structureel en pro-actief rendabel moet onderhouden en afgewerkt.
De familie Buyse heeft reeds 7 generaties ervaring in het inrichten van jouw interieur.

Binnen hun ervaring is jouw accentmuur dus een `piece of cake`
Buyse is als zo altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren, geproduceerd door de beste verfproducenten in Europa. Van het Belgische `Boss Paints` tot het Britse `Farrow & Ball`. Buyse Paintings heeft meer dan een passie voor kleur, Buyse leeft samen met kleur,
en evolueert samen met de verfindustrie. Dit alles voor het bereiken van jouw rendabel en optimaal verfresultaat. 

Meer info? 

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR