JOUW INTERIEUR SCHILDEREN?

 

 

Jouw woning is een extensie van jezelf.

Verder is jouw woning een bepalende factor in het alledaagse leven.
Interieur decoratie, de inrichting en indeling van een woonst, spelen hier met andere woorden een belangrijkere rol dan er algemeen wordt ingeschat.
Hieronder een opsomming van hoe een interieur gerenoveerd wordt, en welke stappen leiden tot een hoogstaande kwalitatieve afwerking.

WÁÁROM RENOVEREN?

Een renovatie is meestal niet iets waar men naar uitkijkt, een hoop vuile bouwmaterialen in huis, veel stof en lawaai. Maar zo hoeft dit niet altijd te zijn.

De doelstelling is vanzelfsprekend:

 • Renoveren doe je voor jezelf: Alle potentiële verwachtingen moeten op z’n minst voldaan worden, en liefst overtroffen. Bijvoorbeeld, meer licht in huis, of het creëren van een warmere landelijke sfeer.
 • Renoveren is, zoals vastgoed op zich, een investering.
  Een kwalitatief en netjes afgewerkte woning ligt vanzelfsprekend beter in de markt.
  En kan de schatting van een woning aanzienlijk laten stijgen.

STAP VOOR STAP!

 

Eerst en vooral, hoe gaat Team Buyse tewerk:

 • Zaakvoerder Danny Buyse komt persoonlijk langs voor een vrijblijvende offerte op te maken aan de hand van een ter plaatse gemaakte meetstand. Ondertussen luistert Danny rustig naar jouw verhaal inzage de doelstellingen van de renovatie. Indien nodig, geeft Danny vrijblijvend advies; gebaseerd op meer dan 30jaar ervaring in diverse specialisatie technieken in de bouwkunde. Hierna ontvangt u binnen de 48uur een offerte op maat.
 • Bij goedkeuring van deze offerte wordt samen met jezelf en jouw gezinsleden afgesproken wanneer de werken worden uitgevoerd, en de nodige materialen worden gereserveerd/besteld.
 • Team Buyse komt langs op de vooropgestelde datum, en begint met het systematisch renoveren van de woonst. Dit vanzelfsprekend volledig in samenspraak met jezelf. Heeft u bijvoorbeeld een praktijk in de woning; dan wordt hier rekening mee gehouden.
  Verder maakt Team Buyse een volledige breuk met het stereotype van een bouwvakker: er wordt hard gewerkt, maar dit in alle rust en stilte. Beleefdheid en netheid zijn voor hen even belangrijk als een kwalitatief resultaat afleveren.
 • Wanneer fase 1 is afgerond, komt Danny Buyse deze controleren, alvorens een tweede fase wordt ingezet.
  Dit ritme wordt aangehouden doorheen het volledige bouwproces, tot de werken perfect, en zoals vooraf afgesproken, door Danny Buyse zelf aan jouw worden opgeleverd. Ter jouw goedkeuring.

RENOVEER MET RUST AAN JOUW HOOFD

 

Team Buyse verteld en ondersteund jouw renovatie-proces van begin tot einde. Buyse is meer dan alleen een schildersbedrijf: De diversiteit gaat van eco-materialen tot vloeren leggen en wanden plaatsen waar vereist.
De doelstelling blijft hetzelfde:
Jouw persoonlijkheid gecombineerd met die van het pand laten uitstralen.

Met Buyse in huis, kan je rustig in de ochtend genieten van een Chopin prelude bij jouw koffie,
zonder zelfs te merken dat er renovatiewerken worden uitgevoerd, en dan merken dat jouw woning binnen enkele dagen/weken volledig omgetoverd is.


JOUW
WOONST RENOVEREN?

JOUW OFFERTE ►