JOUW WONING STRALEND WIT?

 

Een interieur vormgeven en schilderen is een set van belangrijke keuzes die moet worden genomen.
Personal touch, kostprijs, materialen, planning, het is zeker niet eenvoudig. Kleur en meteriaalkeuze gaan hand in hand met jouw soort van woning en eigen affectie en meubilair.

In Gent komt er nog het circulatieplan bij waardoor het bijna onmogelijk wordt om in bepaalde regio’s van de Artevelde Stad te werken, enkele wijken die hieronder vallen zijn, het Patershol, De Kouter, De Galgenberg, De Nederkouter, De pekelharing o.a.

Buyse, zelf van Gentse origine, neemt het daarom op zich de mensen in de binnenstad alsnog te bedienen. Buyse maakt voor jouw Gent stralend wit: Interieur, exterieur, particulier of bedrijf. De stralend wit campagne van Buyse zorgt ervoor dat ondanks alle Covid19 en ecologische maatregelen de Gentenaar een fraai interieur behoudt, voor particulier of bedrijf, jong en oud.

Een gevel renovatie is niet zomaar belangrijk. Het is de ultieme long-term keuze:
Het gaat om véél méér dan hoe iets ons tijdelijk bevalt of een broek o.d die goed zit.
Het gaat om de hoog kwalitatieve afwerking van een woning. Een belangrijk deel van jouw leven waar je dagelijks voor zweet en zwoegt. En dan is het natuurlijk niet onbelangrijk dat deze hoog kwalitatieve schilderwerken ook nog eens esthetisch zijn. Hieronder een korte opsomming van het stappen-plan en de diverse opties:

HISTORISCH OF MODERN 

 

Strak wit kan op verschillende wijzen: zuiver traditioneel zoals het een historische woonst beaamt, of stralend strak wit voor een nieuwbouw. Voor beide deze afwerkingen zijn er specifieke producten en materialen, met een verschillende duurzaamheid en afwerking: Korrel of niet?

  1. Historische woningen schilderen
    Voor de historische woonst zijn er een aantal zeer specifieke producten op de Europese markt. Dit zijn voornamelijk natuurlijke, traditioneel gebaseerde mineraal-verven zoals de Histolith-series van Caparol© Hiervan werd niet alleen aandacht besteed aan de interne componenten van het product: Zelfs hun kleurengamma is gebaseerd op kleuren gebruikt in traditionele Europese architectuur. Buyse heeft een door Caparol© opgeleid team dat specialiseert in deze verven en technieken.
  2. De moderne gevel schilderen
    Hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos, je kan meestal door al deze mogelijkheden een goede kwalitatieve verf vinden voor een democratische prijs. Buyse werkt meestal met het Belgisch gemaakte Boss Paints©. Een kwalitatief Vlaams bedrijf dat voor iedere gevel een oplossing biedt.

Bij het schilderen en afwerken van een gevel is de afwerking even belangrijk als de kwaliteit verf die wordt gebruikt:
Zijn de raamkozijnen mooi uitgelijnd? Zijn de dakgoten netjes afgewerkt? Werden alle hoeken mooi opgespoten?

Natuurlijk, historisch of modern.

Een goed resultaat vergt een goede vakman. Buyse:

Netjes in uniform? Altijd
Prijs kwaliteit? Alleen maar..


SCHILDER
GEZOCHT?

KLIK: JOUW OFFERTE