LENTEKLEUREN EN KRIEBELS?

Seizoensveranderingen, dat eerste beetje zon.. De winter frisheid is nog niet voorbij, maar we kunnen het al niet laten om te denken aan de frisse kleuren van de lente: Het zomerse palet vind oorsprong in de kleuren gepaard met dit seizoen. Van Japanse kerselaar, bloesems, tot een fris groen gazon en de kinderen die een abrikozenijsje verorberen in de zon. Kortom, we dromen al van lente en bv Pasen nog voor deze zijn begonnen. Hieronder een korte introductie omtrent lentekleuren voor jouw interieur:

HET BELANG VAN LENTEKLEUREN?

We houden allen van frisse kleuren, van accentafwerkingen in voedsel tot kleurgebruik van keukentoepassingen, interieurdecoratie enzovoort. We houden van de frisheid van een accentmuur, maar best niet in een te donkere kleur. De kleuren die je toepast in een hedendaags interieur, zijn meestal wat “mellow”. In essentie betekend dit diep gemengd en meestal wordt de kleurencombinatie afgewerkt door toevoeging van een beetje wit.
Dit zorgt voor een hogere graad van integratie binnen jouw interieur, en laat alles meer in elkaar smelten. Zeker en vast die accentmuur die normaal gezien met kop en schouders boven alles uitsteekt.


Hieronder een kleine handleiding naar de tips en trends van de “mellow” kleuren in 2020!

IN PRAKTIJK

Kijk naar beide bovenstaande afbeeldingen van een modern interieur. Het heel licht olijfgroen werd gemengd met een gebroken, modern wit. Dit zorgt voor een veel grotere integratie in ieder interieur.

Kleurkeuzes zijn eigenlijk eindeloos. Maar het standaard verlichten van accentkleuren ook. Een ruimte verlichten is meestal geen slecht idee. Behalve als het om uitzonderingen zoals een home-cinema gaat bijvoorbeeld. >
Meestal wil je de zon in huis, en door jouw accentkleuren lichtjes door de vakmannen van Buyse te laten bijkleuren, komt dat extra beetje meer licht en kleur mooi binnen in jouw woning.

Meer info? 

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR