GEVEL SCHILDEREN: TIPS EN TRENDS

WAAROM?

De gevel van jouw woning is meer dan alleen maar een hoop stenen:
Het is de basis-constructie va jouw woonst.

En deze moet ook zeer goed behandeld worden! Een gezonde gevel geeft betere isolatie, en laat jou voelen alsof je net in een nieuwe woning woont.

IN DETAIL :

Er zijn zoveel verschillende gevelsystemen en bouwstructuren, het schilderen mag daarom niet zonder professionele aanpak gedaan worden. Al zeker niet als u een langdurig resultaat wenst.
Zo moet bijvoorbeeld gevel met spouwmuurisolatie met een ander verfsysteem worden behandeld dan een gevel zonder spouwmuurisolatie.
Een woning met Crepi afgewerkt of met onderliggende vochtproblemen vergt dan weer helemaal andere toepassingen.
Heeft u een houten woonst in Scandinavische stijl of een klassieke baksteen, alles kan correct behandeld worden en alzo in een nieuw jasje verf worden gezet.

Buyse specialiseert  in diverse technieken, zoals bijvoorbeeld het traditionele kaleien. Verder kijken wij ook naar het lakken van raamwerk, of dit of uit metaal of hout bestaat. Ook het her-schilderen van jouw garagedeuren is perfect mogelijk.

 

PRAKTISCH:

Buitenschilderwerken zijn tijdsintensief en moeten correct uitgevoerd worden door een ambachtsman of vrouw. U wilt de verf op uw gevel niet zien afbrokkelen door een niet correcte toepassing of uitvoering van dergelijke technieken.
Verder moeten ook de voegen tussen ramen en muren worden opgespoten voor een goed resultaat.
Ook het terras moet correct afgedekt worden om verfspatten en dergelijke meer te voorkomen.
Hierbij staat ook de uitlijning van de onderkant van uw muren centraal.

Heeft u houten luiken, tuinhekken of tuinmeubilair dat een nieuwe lik verf nodig heeft? Ook dit bevindt zich binnen het Buyse Gamma. Team Buyse is opgeleid in de nieuwste en ook meest traditionele technieken om jouw woning met een prachtig resultaat af te werken. In alle verfsystemen en maten.

Meer info? Vraag vrijblijvend jouw technisch advies aan.
Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte, nooit erg om te weten wat dit nieuwe jasje voor jouw woonst kan kosten. Kijk hier:

Meer info? 

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR