OVER STEREOTYPES, SCHILDER & DECORATIE TECHNIEKEN

DE SCHILDER EN DE TECHNIEK: EEN VERTEKEND BEELD

Een schilder kennen we allemaal. De man met vuile voeten die jouw huis overhoop haalt terwijl hij/zij het “afwerkt”.
In dit vakgebied hebben we allemaal een vervormd, stereotype, beeld van de vakman. De druipende emmer verf en de slordigheid. Om nog niet over detail en afwerking, orde en netheid te spreken. Maar stereotypes zijn er om te veranderen:

TRADITIONEEL, NATUURLIJK & TECHNISCH HOOGSTAAND

Buyse haalt dit stereotype volledig weg en onderuit: Buyse, een familie die op traditionele wijze van vader op zoon de vakkennis doorgaf, en door de generaties heen het bedrijf stap voor stap gestaag liet groeien.  Deze familie aan schilders is niet zomaar een familie met een job.
Buyse hanteert systemen en technieken, zowel traditioneel als modern.
Zo introduceren we in 2020 enkele traditionele, maar zeer modern en hedendaags toepasbare verftechnieken en wijzen voor uw woonst.
Met dit gamma versterken we de kernvisie van dit bedrijf: Een vaktechnische specialisatie en kennis om tegenop te kijken. Een top-afwerking van A tot Z verwezenlijkt door een vriendelijke, een nette, maar voornamelijk correcte schilder. Die verder nog een gamma aan specialisatie heeft! Lees hier meer over het gamma:

HAARFIJNE TECHNIEKEN:

Aqua Sensa, een stucco ontwikkeld door het Belgische Boss Paints.
Of een accentmuur in korrel- of kalkverven. Hoe diverser, hoe meer kans je hebt dit ook zeker on ons gamma terug te vinden.
Buyse zoekt naar de balans tussen innovatie en traditie, voor jouw optimaal resultaat. De foto van de keuken . (onderstaand)  Dit is een kalkverf, een traditioneel product, maar in een hypermoderne omgeving. Zo zie je maar. Alles is mogelijk.

buyse-paintings-keuken-1024x683 (1)2

Of neem bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, en laat dit de plaatsen door een lokale specialist in bladgoud. Eens  wat anders om mee te pronken dan jouw lokale drukkerij die de zoveelste print maakt.
Ambacht spring altijd vooruit, ervan tussenuit en neemt een cruciale positie in. Of het nu een bureel, thuis of speeltuin is. Een mooi afgewerkt, verfijnd, resultaat geeft het oog zoveel meer rust.

Meer info? 

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.