B&B RENOVEREN?

 

 

Hotel en horeca vormen een gespecialiseerde niché binnen de renovatie- en bouwsector.
Dit is een vorm van bedrijfspand die een zwaar ondersteunende functie biedt waarop uw service als bedrijf en eigenaar grotendeels op gebaseerd is.
De architecturale invulling is dusdanig zeer bepalend bij het success van uw onderneming.
Daarom is een uitmuntende afwerking gewoonweg een vereiste.
Onderstaand vindt je een opsomming waarom het uiterlijk van een bedrijfspand zo belangrijk is,
en aldus hoe Team Buyse tewerk gaat in het renoveren & afwerken van  in dit geval een bed & breakfast.

JOUW INFRASTRUCTUUR - JOUW BOEGBEELD

 

Jouw horecazaak, hotel of bed & breakfast , ongeacht welke soort onderneming, is meer dan een boegbeeld:
Het is letterlijk het schip waar je met jouw cliënteel op vaart, met als hoofd-doelstelling samen een voorafgaand bepaalde bestemming te bereiken:

De bestemming is vanzelfsprekend:

  • Voor jouw klant: Alle potentiële verwachtingen moeten op z’n minst voldaan worden, en liefst overtroffen.
  • Voor jezelf is de doelstelling om een gezonde, succesvolle onderneming te hebben die de voorop genomen doelstellingen overtreft.

Een tevreden klant is één klant, een zeer tevreden klant is een terugkerende klant: Er is hier een wederkerig woord uit op te vatten: Overtreffen.

OVERTREFFEN, EEN MUST.

 

Bij een horeca- onderneming, hotel, of bed & breakfast ligt aan de basis van jouw succes als ondernemer de architecturale context waarin jouw cliënteel wordt ontvangen.
Het bedrijfspand heeft een even belangrijke functie voor jezelf en jouw klanten als een goede keuken  belangrijk kan zijn voor een goede chef.
Als je dus een goede chef tevreden wilt stellen, wil je een keuken die haar/zijn wildste dromen waar waakt en; overtreft.

Team Buyse houdt dit als centrale prisma waar door wordt gekeken inzage het volledige renovatie-proces.
Van begin tot afwerking. Hoe hier tewerk gegaan wordt is natuurlijk afhankelijk van jezelf, de zaakvoerder, en de aannemers en architecten waarmee jij kiest samen te werken.

Heb je een (interieur) architect of designer, dan werkt Team Buyse volledig op de vooropgestelde regelgeving inzage de afwerking van het pand, adviseert waar nodig indien er bijkomende structurele aanpassingen moeten gebeuren.
Buyse Paintings specialiseert als-zo ook in het renoveren van historische panden.

Heb je helemaal geen idee hoe te beginnen met jouw vooropgestelde renovatie, dan maakt Team Buyse voor jouw een planning op in samenwerking met een architect, en verdere aannemers.

EEN EIGEN (T) HUISELIJKE STIJL? JAWEL!

 

Team Buyse verteld en ondersteund jouw renovatie-proces van begin tot einde. Buyse is meer dan alleen een schildersbedrijf: De diversiteit gaat van eco-materialen tot vloeren leggen en wanden plaatsen indien verreist.
Maar de doelstelling blijft hetzelfde: Jouw persoonlijke touch in het pand laten uitstralen, jouw eigen geraffineerde smaak.  Natuurlijk heeft iedereen een zekere persoonlijkheid die graag ge-uit wordt.
Team Buyse helpt jouw dit van een praktische kant te bekijken, alvorens te helpen dit esthetisch af te werken en indien nodig in te vullen met meubilair.

Meer informatie? Buyse…!


JOUW BEDRIJFSPAND RENOVEREN?

JOUW OFFERTE ►