BEDRIJFSPAND RENOVEREN?

 

 

Een bedrijfspand  vormt het centrale boegbeeld van uw bedrijf,
ongeacht wat voor bedrijf, of dit nu een horecazaak is of een industrieel pand.
Onderstaand vindt je een opsomming waarom het uiterlijk van een bedrijfspand zo belangrijk is,
en hoe Team Buyse bedrijfspanden afwerkt en renoveert.

JOUW ZAAK - JOUW BOEGBEELD

 

Jouw bedrijfspand, ongeacht welke soort zaak je hebt, is het een centraal aanspreekpunt voor alle bestaande klanten en alle potentiële klanten.
Dit roept enkele vragen op:

  • Hoe wil je als zaak gezien worden door jouw cliënteel en potentieel cliënteel?
  • Wat centraliseert de look van jouw bedrijf: ambachtelijke bakker of industriële auto verdeler
  • Hoe past het interieur- of exterieur van uw zaak bij uw algemene bedrijfsbranding & look?

HET INTERIEUR

Afhankelijk van de soort onderneming, wordt voornamelijk een esthetische look geformuleerd rond de functionaliteit van uw zaak en alzo het pand.
In detail wordt hiermee eigenlijk gezegd dat voor bijvoorbeeld een kledingzaak de esthetische beleving van het pand, binnen en buitenkant, belangrijker is voor een goed verkoopcijfer dan bijvoorbeeld een industriële coca-cola verdeler. Maar vanuit de beleving van Team Buyse is niets minder waar:

De meesten onder ons, indien de keuze wordt gegeven, kiest voor een nette woning over een vuile woning. Met andere woorden, zelfs indien je bijna geen cliënteel ontvangt in jouw opslagruimte of magazijn, behalve 3 grote retailers in het boekjaar, dan nog is de esthetiek en netheid van het pand bepalend in het potentieel vertrouwen dat wordt gecreëerd in deze ontmoetingen.

Stap 1 is dus kijken naar functionaliteit van jouw business in een praktische setting.

Stap 2 is dus kijken naar hoe u deze praktische functionaliteit esthetisch invult

Stap 3 is hoe u hier een originele branding aan toevoegd.

 

LOCATIE, TRANSPARANTIE & SUCCES

 

Een bedrijfslocatie kan heel veel betekenen, ondanks de economische/praktische bestaande varianten: bv van boot & wagen tot pand. Het bedrijfspand is waar de klant, particulier, project, industrieel of andere, zich een consensus vormt over uw zaak en aldus, als zaakvoerder, jezelf.
Bekijk vanuit een marketing technisch aspect jouw office, opslagruimte, horeca of retail-zaak even niet als alleen maar een praktische gelegenheid.

Bekijk het als jezelf: body & mind als praktische aspecten, kleding als look.
Maar met zekere praktische noodzakelijkheden waardoor kleding in origine gedefinieerd wordt. Bedrijfsbranding ontstaat voornamelijk vanuit deze zelfde situatie:  A means to an end. Van winterjas tot cocktail-dress, of kostuum, de meesten onder ons weten hoe zichzelf voor bepaalde gelegenheden te kleden.

BRANDING EN RENOVATIE GAAN HAND IN HAND

 

Maar natuurlijk heeft iederen een zekere persoonlijkheid die graag ge-uit wordt, van puur esthetische kleding tot een actief soldatenuniform. Bekijk jouw zaak als hetzelfde. Bekijk de praktische noden, en wees hier creatief mee, alvorens hier esthetische branding aan toe te voegen.

met andere woorden, renoveer vooraleer je jouw branding doet. Aangezien dit het fundament van jouw bedrijfsbranding kan betekenen.

Meer informatie? Buyse…!


JOUW BEDRIJFSPAND RENOVEREN?

JOUW OFFERTE ►