JOUW INTERIEUR / JOUW KEUZE

Buyse is een bedrijf dat meer doet dan het schilderen van jouw woonst, Buyse is net zoals die kostuumdesigner die de lat wat hoger legt. Degenen die zeer specifiek op maat werkt voor degenen die net extra comfort en kwaliteit willen. Daarom biedt Buyse ook diverse producten aan. Buyse Paintings zal dus bijvoorbeeld ook jouw parket leggen indien jij dit wenst. Het motto, jij droomt het wij maken het.
Al zeven generaties lang, sinds 1835 speelt de familie Buyse op originele wijze met kleuren, verfstijlen en plannen je project van prille voorbereiding tot een uitgewerkte en superfijne afwerking.

.

BUYSE PAINTINGS OUDENAARDE SCHILDERWERK

Verder is Buyse jouw regionale partner voor een gedetailleerde totaalrenovatie van jouw woning. 

Het regent zogeheten innovaties in de vloerbedekking’s sector, alleen hoogstzelden kom je een product tegen dat effectief innovatief is. Coretec, een harde vloerbedekking uitgevonden door de Oudenaardse Piet Dossche – veroverde de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en een onverwoestbaar karakter.

Wij werken alleen met de beste, traditionele of meest cutting-edge, nieuwe technologieën, materialen en middelen. Hoog-kwalitatief resultaat kan alleen bereikt worden met een hoog-kwalitatief product, daarom werkt Buyse Paintings met COREtec®.

EEN UNIEKE SAMENSTELLING

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld.
COREtec® installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Dit product geeft jouw woonst net die hogere afwerkingsgraad waar jij naar zoekt, het is beschikbaar in een groot en divers gamma aan kleuren en motieven.

Buyse Paintings, letterlijk #MEERDANKLEUR

BUYSE APINTINGS MEER DAN KLEUR 2

Jouw interieuradvies op maat?

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR