ANTI-BACTERIËLE VERVEN

Zaakvoerder of dokter? In deze gekke COVID19 tijden, is hygiëne in jouw bedrijfspand belangrijker dan ooit. Buyse biedt daarom een divers aanbod aan hygiënische, anti-bacteriële verven aan.
Lees hier meer over diverse toepassingen, erkende certificaten en officiële goedkeuringen omtrent dit soort verven.

WAT IS ANTIBACTERIËLE VERF:

HYGIËNISCHE VERVEN, WAT IS HET?

Een anti-bacteriële verf, of hygiënische is een verf die eerst en vooral zeer afwasbaar moet zijn.
Verder zijn dit verfsoorten ontwikkeld voor diverse industriële- of niché- toepassingen zoals voedingsbedrijven en de zorgsector.
Maar in deze gekke tijden is dergelijk gamma toepasbaar in een kinderopvang, slager of bakker, maar zelf in jouw eigen woonst. Lees hier meer:

HYGIËNISCHE VERVEN IN JOUW WOONST? HET KAN! 

De wetgeving (HACCP) omtrent hygiëne wordt steeds strenger. Van zwembaden tot ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven, farmaceutische bedrijven. Allen vereisen verfsystemen die beantwoorden aan de wettelijke norm maar zoeken tegelijkertijd een verfsysteem dat een hoge kwaliteit behoudt. Buyse werkt daarom specifiek met enkele hoog kwalitatieve, specifieke hygiënische verven.

Een antibacteriële coating is niet alleen makkelijk te onderhouden, maar deze werden ook getest door officiële laboratoria en kregen hiervan de nodige certificaten toegekend.
Hierdoor worden deze verven gebruikt in bepaalde ruimtes die permanent proper gehouden moeten worden. Industrie, labo , de toepassingen zijn zeer divers.
Los hiervan is er keuze in deze anti-bacteriële verven uit een breed aanbod. Je kan ze letterlijk in alle kleuren en maten verkrijgen. 

 

HET SCHILDEREN:

TOEPASSINGEN

 

Hygiënische verven kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld, een artsenpraktijk, de toiletten van uw bedrijfsruimte, de gym.
In origine werden deze verven ontwikkeld voor de voedingsindustrie en verdere industriële, militaire en wetenschappelijke doeleinden, ondertussen is de verf zodanig gemakkelijk te bestellen en te plaatsen dat deze binnen een zeer breed spectrum wordt aangeboden. Ondanks dat dit een fijn, makkelijk te gebruiken verfsysteem is, wil je natuurlijk voor een optimaal resultaat de beste vakman:

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte: 

Jouw offerte voor jouw gevel?

KLIK HIER!
Schildersbedrijf BUYSE PAINTINGS houtwerk kaleien schilder oudenaarde deinze merelbeke kleur kleuren

MEER DAN KLEUR