EEN GEVEL RENOVATIE TE GENT?

 

Een gevel renovatie is niet zomaar belangrijk. Het is de ultieme long-term keuze:
Het gaat om véél méér dan hoe iets ons tijdelijk bevalt of een broek o.d die goed zit.
Het gaat om de hoog kwalitatieve afwerking van een woning. Een belangrijk deel van jouw leven waar je dagelijks voor zweet en zwoegt. En dan is het natuurlijk niet onbelangrijk dat deze hoog kwalitatieve schilderwerken ook nog eens esthetisch zijn. Hieronder een korte opsomming van het stappen-plan en de diverse opties:

HISTORISCH OF MODERN? ALLES KAN!

 

Strak wit kan op verschillende wijzen: zuiver traditioneel zoals het een historische woonst beaamt, of stralend strak wit voor een nieuwbouw. Voor beide deze afwerkingen zijn er specifieke producten:

  1. Historische woningen schilderenVoor de historische woonst zijn er een aantal zeer specifieke producten op de Europese markt. Dit zijn voornamelijk natuurlijke, traditioneel gebaseerde mineraal-verven zoals de Histolith-series van Caparol© Hiervan werd niet alleen aandacht besteed aan de interne componenten van het product: Zelfs hun kleurengamma is gebaseerd op kleuren gebruikt in traditionele Europese architectuur. Buyse heeft een door Caparol© opgeleid team dat specialiseert in deze verven en technieken.
    —————————————————————————————————
  2. De moderne gevel schilderen
    Hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos, je kan meestal door al deze mogelijkheden een goede kwalitatieve verf vinden voor een democratische prijs. Buyse werkt meestal met het Belgisch gemaakte Boss Paints©. Een kwalitatief Vlaams bedrijf dat voor iedere gevel een oplossing biedt.

Bij het schilderen en afwerken van een gevel is de afwerking even belangrijk als de kwaliteit verf die wordt gebruikt:
Zijn de raamkozijnen mooi uitgelijnd? Zijn de dakgoten netjes afgewerkt? Werden alle hoeken mooi opgespoten?

Natuurlijk, historisch of modern.

Een goed resultaat vergt een goede vakman. Buyse:

Netjes in uniform? Altijd
Prijs kwaliteit? Alleen maar..